Wat te doen in Haarlem?

Jun 3, 2021

Leuke dingen om te doen in Haarlem? ONTDEK HISTORISCH HAARLEM Beleef alle Haarlemse hoogtepunten en geniet van de historische huisjes. Deze stadswandeling is helemaal gratis (en reclame vrij). Haarlem telt meer dan 1650 monumenten en is daarmee één van de grootste monumentensteden van ons land. De totale route is 6,5 km. Wil je overal langslopen voor een paar mooie foto’s? Dan ben je een kleine 2 uur onderweg. Wil je alle attracties ook bezoeken? Een dag is al snel te kort. Boek je tevens de geheime tip: dan is je romantische weekend compleet! En als jullie genieten van een heerlijk weekendje Haarlem; dan zijn deze 10 HAARLEMSE SOUVENIRS DIE JE ZEKER MEE NAAR HUIS WIL NEMEN een prachtig mooi aandenken.

Vegan Street Food Experience Haarlem

Uitje Haarlem | Vegan street food experience

Eet voor de planeet en doe mee met de Vegan Street Food Experience in Haarlem. Deze food tour gaat langs 7 lokale ondernemers. Van sociale oorlogsfrietjes tot echte zeewierballen.

Veganisten en niet-veganisten zijn allen welkom. Onderweg verkennen we de stad, delen we bijzondere verhalen en brengen we mensen samen voor een gezellige feel good middag. De tour is iedere zondag van 14:00 tot 17:00 en is ongeveer 3 kilometer lang. Ontmoet de mensen achter de magie, prikkel je smaakpapillen en laat je innerlijke plantaardige goeroe los met deze funky Vegan Street Food Tour.