Stel jij jezelf ook vaak weer dezelfde vraag; wat gaan we doen vandaag? Wat zijn nou echt leuke dingen om te doen? (LDOTD) Leuke dingen om te doen met je vriendin, met je bff of leuke dingen om te doen met je vriend en als je je verveelt met je gezin of hond. We hebben de beste blogs samengesteld met inspiratie die je helpt de leukste dingen om te doen te vinden.

~ Adv. ~

Eropuit in het buitenland

Binnenactiviteiten

Vakantie uitjes

Een dag uitje in Nederland, de leukste activiteiten en vakantie uitjes: wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Want op deze exclusieve uitjesgids vind je alle leuke uitjes voor 2 volwassenen. De leukste uitjes in Nederland en de meest bijzondere hotels in Nederland vind je hier: 15X ORIGINEEL OVERNACHTEN IN BIJZONDERE HOTELS DOOR NEDERLAND

Dus als je niet weet wat te doen als je je verveelt met je vriend, ga dan op zoek naar een origineel uitje voor 2 personen. En weet je niet wat je mee moet nemen op vakantie? Lees dan het blog wat moet ik mee op vakantie: INPAKLIJST: WAT NEEM IK MEE OP VAKANTIE? , CAMPING GADGETS: WAT HEB JE NODIG OM TE KAMPEREN? of GENIETEN DEZE ZOMER: 23 SPULLEN DIE JE ECHT MOET MEENEMEN OP VAKANTIE?

En past dat allemaal niet in je koffer, of heb je iets minder ruimte dan je zou willen, dan gaan deze 15 HANDIGE REISGADGETS JE VEEL RUIMTE BESPAREN. Dus reis je graag licht bepakt? Dan kun je deze 2-in-1 gadgets zeker gebruiken: een slaapzak die ook een jas is; een speaker die ook een lamp is. En waterkokers, luchtbedden en stoelen die opvouwen tot mini pakketjes. Dus nooit meer sjouwen of extra betalen: dezelfde luxe als thuis, met heel weinig bagage! De leukste dingen om te doen, met de minste spullen!

Avond uitje

Leuke dingen om te doen met je vriend(in). Een romantisch uitje, Valentijn uitje, dagje uit met vriend, exclusieve uitjes of een verrassingsuitje voor je verkering; laat je hier inspireren, want juist een origineel romantisch avond uitje verzinnen is vaak nog best lastig. En nu in Coronatijd is het natuurlijk al helemaal lastig om iets te bedenken. Dus heb je een paar tips of ideeën nodig voor wat leuke dingen om te doen of een romantisch uitje, die vaak ook nog corona proof zijn, kijk dan snel hier: 16 ROMANTISCHE UITJES EN DE LEUKSTE DATE IDEEËN VOOR ELK MOMENT.

En zijn jullie al wat langer bij elkaar en ben je op zoek naar een uit voor 2 personen in een mooi hotel om jullie jubileum te vieren? Kijk dan hier: ROMANTISCH ROMANTISCH OVERNACHTEN IN BIJZONDERE HOTELS DOOR NEDERLAND.

Een verrassingsuitje voor 2: de leukste uitjes in Nederland en leuke uitjes voor 2 volwassenen. Kortom; allemaal romantische dingen om te doen en leuke uitjes met je vriend(in)! Maar ook als je gewoon zoekt naar leuke dingen om te doen met vrienden.

Buitenactiviteiten

Uitje in coronatijd

Samen een dagje weg in tijden van Corona. Een Coronaproof teamuitje of een uitje in coronatijd: de leukste uitje van Nederland vind je hier. En ben in the mood voor iets spannenders? Kijk dan snel op 12 GEWELDIG AVONTUURLIJKE CADEAUS VOOR HEM. Gegarandeerd dat daar een leuk uitje voor 2 bij zit; een uitje met vrienden en een uitje in coronatijd: het leukste uitje van Nederland en de leukste dingen om te doen met je vriendinnen!

Leuke dingen om te doen: festivals

En als Corona straks weer voorbij is, wat zijn dan de eerste leuke dingen om te doen die bij je opkomen? Bij ons is dat al snel: festivals!! Yes, nog heel even en we mogen weer. Samen naar een concert, of lekker kamperen op het festivalterrein. En omdat het zo lang geeleden is, gaan we wel goed voorbereid. Dus alle geweldige festivalgadgets die je nodig kan hebben staan in deze 2 blogs: 20 GEWELDIG LEUKE FESTIVAL GADGETS, ONMISBAAR ALS JE LEKKER WIL FEESTEN! en DEZE 26 HANDIGE GADGETS MOET JE OP ELK FESTIVAL BIJ JE HEBBEN.

Leuke dingen om te doen thuis

Regent het? Zit je zonder inspiratie of is alles dicht vanwege Corona? WAT ZIJN DAN LEUKE DINGEN OM TE DOEN ALS JE JE VERVEELT?

Pak bijvoorbeeld eens je monopoly bord uit de kast en speel samen een spel. Dan gaat de tijd zo hard dat je ervan schrikt. Monopoly iets te ouderwets en zoek je een nieuwer bordspel? Hier staan de nieuwste bordspellen van 2021: TOP 10 BESTE BORDSPELLEN VAN DIT MOMENT. Zijn jullie maar met z’n tweeën? Jullie nieuwe lievelingsspel vind je hier: TOP 10 LEUKE SPELLEN VOOR 2 PERSONEN. Ben je in je eentje? Wat dacht je van een puzzel? Met deze 12X JAN VAN HAASTEREN PUZZELS (1000 STUKJES OVERZICHT) ben je voorlopig wel even bezig.

Een dagje uit in Nederland? Een romantische avond weg? Of een uitje cadeau geven?

Samen op uitje met vriendinnen, je moeder of juist met die ene speciale romantische persoon? Verschillende leuke uitjes voor 2 volwassenen; je vindt ze hier! Een moeder dochter uitje voor volwassenen, een moeder zoon uitje en een origineel uittje met je moeder om samen de mooiste herinneringen te maken; je leest er over in het blog DE LEUKSTE MOEDER DOCHTER UITJES DOOR HEEL NEDERLAND. Ga samen op stap in Nederland!   

Ga samen op weg. En hoe komen we daar? Met de auto of het OV?

Als je een lange autorit met een baby, peuter, kinderen of hond voor de boeg heb, dan zijn deze autogadgets echt iets voor jou. Zo kan de hele familie (en de hond!) genieten van jullie leuke uitjes. HOU JE KINDEREN BEZIG – 24 VAKANTIE CADEAUTJES VOOR ONDERWEG, de TOP 10 HONDEN-MAND VOOR OP DE FIETS en 11 MANIEREN OM MAKKELIJK MET JE HOND TE REIZEN

Leuke dingen om te doen: wat te doen vandaag?

Stel jij jezelf ook vaak weer dezelfde vraag; wat gaan we doen vandaag? Wat zijn nou echt leuke dingen om te doen? Leuke dingen om te doen met je vriendin, met je bff of leuke dingen om te doen met je vriend. Dit kunnen leuke dingen om te doen thuis zijn, als je je verveelt of leuke dingen om te doen met je gezin of hond.

En als je nog niet weet waar naartoe of het ontbreekt je even aan inspiratie, daarvoor hebben we de beste blogs samengesteld die je helpen de leukste dingen om te doen te vinden.

Wie zijn wij